false
HjemDJ RanjaBlogg

Blogg

DJ & forfatter

Om romanen, hvorfor jeg selger den selv og hvordan du får kjøpt den

05.05.16 KL. 01:1

Debutromanen min, «Alt annet enn sannheten», kom ut for halvannet år siden. Store deler av handlingen finner sted på Zanzibar, en øygruppe i Tanzania. Boka handler om fordommer på mange plan. Den handler også om møtet en norsk kvinne har med kulturen på Zanzibar.

Et sentralt tema i romanen er hiv og aids, både i Norge og i Tanzania. I en tid da smittetallene i Norge stiger for hvert år, må dette kunne sies å være et svært aktuelt tema. Jeg brukte et år på å sette meg inn i tematikken før jeg begynte å skrive. Jeg leste haugevis med bøker, offentlige utredninger, leverkårsundersøkelser og blogger; jeg besøkte NGO-er som jobber med hiv og aids på Zanzibar, besøkte sykehus på landsbygda og testet meg for hiv. To ganger. Bare for å kjenne hvordan det var.

Nå er bokforlaget konkurs. De skylder med 66 000 kroner som jeg sannsynligvis aldri får, og jeg har kjøpt restopplaget av bøkene for å redde dem fra makulering. Disse selger jeg nå til en meget hyggelig pris. Veiledende pris fra forlaget er 348 kroner, og jeg selger nå bøkene for 100 kroner (eller valgfritt beløp mellom 100 og 348 kroner). Hvis boka skal sendes, kommer porto i tillegg (75 kroner for 1–2 bøker, 110 kroner for 3 bøker, 145 kroner for 4–5 bøker).

Ta kontakt på Facebook, Twitter, epost (bojer krøllalfa rotrock.no) eller telefon: 936 50 925.

Baksideteksten på boka:

«Maria reiser fra Norge til Zanzibar for å nøste opp i en floke som plutselig har overtatt livet hennes. Hun må finne Abdalla, mannen hun traff da hun var der sist. Mannen hun nå nesten ikke klarer tanken på.

Romanen Alt annet enn sannheten tar opp et brennbart tema. Hvor langt er vi kommet i hiv-problematikken? Er vi kvitt våre fordommer? Forfatteren tør ta dypdykket ned i den tunge følelsesspiralen det er når et menneske får den beskjeden ingen av oss vil ha: du har hiv

 

ranjahattbokstabel

Forfatteren, Ranja Bojer, titter fram bak noen stabler med bøker.

 

Noen omtaler:

Fra Hiv Norge

Fra Leseriet

Fra nettsidene til Trondheim folkebibliotek

djranja@rotrock.no | +(47)936 50 925 | facebook.com/forfatterranjabojer | facebook.com/djranja

Del innlegget: