false
HjemDJ RanjaBlogg

DJ Ranja

Om Ranja

HjemBlogg

Tilbakemeldinger:

«Takk (…) til deg for kjempebra jobb på fredag. Både gjester og vi var strålende fornøyde med musikken, og etter trengselen på dansegulvet å dømme, så var dette svært vellykket.»
– Oppdragsgiver, bryllup, 2011 –

Referanser ›

Ranja snurrer plater rundt omkring i Trondheim, og har gjort det siden 2001. Jeg har spilt på flere av byens utesteder. I tillegg har jeg spilt i utallige bryllup og bursdager, på julebord og en rekke andre arrangement.

Selvsagt kan jeg spille på din fest også. Jeg er seriøs og profesjonell og setter min ære i å gi mine oppdragsgivere en positiv opplevelse på alle plan. Jeg har et stort utvalg musikk, og kan tilpasse repertoaret etter dine ønsker. Blant annet har jeg en del musikk med opphav i ikke-vestlige land. Og jeg har mye rock. På byen spiller jeg som oftest funky og groovy musikk i sjangrene pop, soul, funk, disco, hip-hop og diverse annet. Innimellom sper jeg på med spretne toner fra afrikansk, arabisk, karibisk og balkansk musikksfære.

En kveld med DJ Ranja kan du forvente variert musikk med høy fest- og dansefaktor. (Skjønt, jeg spiller gjerne roligere musikk for andre typer arrangement også.)

Jeg har platespillere, CD-spillere og mikser.

dj7
djranja@rotrock.no | +(47)936 50 925 | facebook.com/forfatterranjabojer | facebook.com/djranja