false
HjemDJ RanjaBlogg

DJ Ranja

Om Ranja

HjemBlogg

Tilbakemeldinger:

«Tusen takk for at du var med på å gjøre vårt bryllup til en legendarisk kveld. Ingen av våre gjester har noen gang sett så mange danse, ei heller at så mange danser så mye i et bryllup. Noen klarte aldri å gå av dansegulvet da det aldri kom dårlige sanger. (...) Vårt bryllup ble en stor suksess og du var en utrolig viktig brikke i det. Du har vært veldig enkel og profesjonell å forholde seg til. Du har besvart alle henvendelser fra oss hurtig og informerende. Vi er veldig glad for at vi fikk deg til å være DJ.» – Håvard, brudgom, juli 2013 –

Referanser ›

Da jeg var åtte år ble jeg forelsket i Jahn Teigen og jeg begynte å samle på plater. Det med Jahn Teigen gikk over, men ikke det med musikken. Og ikke det med platene. Musikk river meg fra hverandre og setter meg sammen igjen, hver gang bittelitt annerledes enn før. Jeg liker ting som gjør det. Musikk pirker på steder i meg som ellers ikke er så lett tilgjengelige.

Jeg leser masse. Jeg liker bøker. Jeg liker tegneserier. Jeg liker språk og ord og grammatikk. Jeg liker vinylplater og CD-er, musikk jeg kan ta på i tillegg til å høre på. Jeg liker folk det tar litt tid å oppdage. Jeg liker omslagene til Harry Belafonte-plater.

Jeg har reist mye, langt og trangt, bodd i Tanzania i to år, spilt plater i utallige lokaler og fått mennesker mellom 5 og 95 til å danse, fostra opp to barn, ledd mye på upassende steder, tenkt mange forunderlige tanker og skrevet hundrevis av dikt jeg senere har forkastet. Og en roman. En roman som heter «Alt annet enn sannheten» og kom på Margbok forlag i 2014.

I 2015 kom masteroppgaven min om vinyl og musikkalbum i strømmingens tidsalder.

Tidligere har jeg drevet platebutikken Rotrock på Svartlamon og jobba med musikk i studentradio og på biblioteket.

sleevebob
djranja@rotrock.no | +(47)936 50 925 | facebook.com/forfatterranjabojer | facebook.com/djranja